Healthcare Professionals

Immunotherapie wordt steeds meer een vaste waarde bij de behandeling van diverse vormen van kanker. Bristol-Myers Squibb (BMS) zet zich in voor verdere ontwikkeling van de wetenschap en kennis van Immuno-Oncologie (I-O), door zowel onderzoek en ontwikkeling als door voorlichting. Hieronder vindt u verwijzingen naar platforms waar u als Healthcare Professional geaccrediteerde e-learnings en klinische ervaringen van andere deskundigen kunt raadplegen.

medtalks

Niercelcarcinoom

Opdivo heeft twee therapeutische indicaties voor de behandeling van gevorderd niercelkanker: als eerste lijns behandeling van gevorderd niercelkanker in combinatie met Yervoy en als monotherapie in de tweede lijns behandeling

Meer informatie over immunotherapie bij niercelcarcinoom
medtalks

Hoofd-halscarcinoom

Meer informatie over immuuntherapie bij hoofd-halscarcinoom. Download patientenmateriaal en vind meer informatie over onze symposia.

Ga naar Hoofd-halscarcinoom
io instituut

IO Instituut

Het IO instituut biedt diverse geaccrediteerde online nascholingsprogramma's en klinische ervaringen van andere ervaringsdeskundigen op het gebied van immunotherapie. Deze educatiematerialen kunnen interessant zijn voor u als oncoloog, longarts, huisarts, verpleegkundige of ziekenhuis apothekersassistent.

Ga naar IO Instituut